DAKOTA ALCÚDIA 42 - Bàsquet Manacor 62

CFPartit que jugàrem a Alcudia, on de nou els rebots defensius i les pèrdues de pilotes ens feren molt de mal sobretot als primer quart on arribarem amb un 10-24.

L'equip manacorí sortí molt fort des del principi basant el seu joc en una forta defensa i un contratac letal. A més a més el seu joc interior aconseguía intimidar.nos en defensa i fer cistelles fàcils en atac.

Aguantarem els primers cinc minuts amb 7-8 al marcador i una "pájara" en 4 minuts sense encistellar i un parcial 14-0 feu que arribessim al final del primer quart amb el comentat 10-24.

La resta de partit fou molt igualada, les nostres jugadores aconseguiren treure força del seu interior i competírem els altres quarts essent els parcials de 13-13, 7-11 i 12-14 amb el definitiu marcador de 42-62.

Molt content d'aquest partit malgrat el resultat, la nostra feina es comença a veure tant a nivell físic com a nivell tècnic, continuarem fent feina a l'aspecte mental ja que per 4 minuts de desconcentració marquen les diferències.