Primera autonòmica femení

El sénior femení es proclama brillantment campió de Balears

1AFTemporada perfecta la que han realitzat les jugadores del nostre equip sénior femení sota les ordes de Silvia Lara. Si el passat mes de desembre ja guanyaven el trofeu "Hermanas Rullan" contra el CTEIB, avui dematí han tocat el cel proclamant-se, contra el mateix rival, campiones de Balears.

El campionat, disputat a Esporles, començava ahir amb les semifinals contra les palmesanes del Vivero, l'Hispània. Després d'un inici complicat, 13-9 a baix al primer quart, les nostres aconseguien arribar al descans amb el partit empatat a 26. A la segona part poc a poc la qualitat de les nostres jugadores es va anar imposant, finalitzant el partit amb un clar 61-51 que ens donava accés a la gran final.

L'altre semifinal gairebé no va tenir color i el CTEIB es va imposar clarament a les menorquines del Jovent Alaior per 63 a 44. Es repetien els protagonistes de la final del "Hermanas Rullan".

I arribava el gran dia, el de la final. No sempre es pot disputar un títol autonòmic i calia gaudir-ne. Després de veure com el Jovent Alaior s'adjudicava la tercera posició en vèncer l'Hispània per 54-43, començava el partit decisiu. Tot i les vàries baixes entre les nostres jugadores, l'equip donava la cara i no deixava que el CTEIB, les teòriques favorites, marcassin cap distància, ben al contrari, el primer quart era nostro per 13-12. La igualtat era manifesta de moment.

DAKOTA ALCÚDIA 49 - Binissalem 39

1AF

Aquest diumenge vàrem guanyar a domicili contra un rival que mai posa les coses fàcils i vàrem estar lluitant fins al final.

Amb aquest partit tancam l'excel·lent temporada que ha realitzat el grup, que es va fer amb el torneig Germanes Rullan amb un balanç de cap derrota, i en aquesta segona fase amb només dues derrotes, ocupant la segona posició i accedint a la fase final.

Les lesions ens porten passant factura dos mesos, condicionant-nos el treball i la continuïtat però que hem solucionat de la millor manera possible.

DAKOTA ALCÚDIA 76 - Alcázar 30

1AFVictòria del sènior femení davant d'un Alcàzar de Menorca que no va ocasionar problemes però que va millorar molt l'últim partit allà jugat.

Des del principi l'equip local portava les regnes i control de partit, atacant contra la zona que plantejà Menorca 2-3 tot el partit però que solucionats en el tercer quart amb més fluïdesa.

Alcázar Maó 32 - DAKOTA ALCÚDIA 70

1AFEl Primera autonòmica viatjà aquest diumenge a Menorca, per iniciar el primer partit d'aquesta nova lligueta interilles contra l'Alcázar de Maó.

El partit, després d'hores de retard dels vols tant a l'anada com a la tornada, va tenir un començament poc fluid i espès, típic quan es fan aquests desplaçaments amb retard i que comença a les 2 de la tarda.

Un 0-0 al minut 6 de partit ho diu tot. A partir d'aquí vàrem començar a córrer i defensar i el partit no va tenir més problemes.

El Dakota Alcúdia es proclama brillantment campió de l'"Hermanas Rullán"

1AFAquest cap de setmana es disputava a Calvià la final del trofeu "Hermanas Rullán" què participaven els 4 millors equips en què estàvem, nosaltres el Dakota Alcúdia, al que arribàrem després de no perdre cap partit de la lligueta.

En arribar com a primeres de grup ens enfrontàrem en semifinals contra un Bahía San Agustín potencialment pel que fa a físic es refereix superior a nosaltres, i en profunditat de banqueta ja que anàvem amb 3 baixes, però malgrat tot això, el nostre equip que va jugar molt més bàsquet i millor i es va emportar una victòria molt soferta i lluitada.

I així ens plantàrem a la final per primera vegada en la història del club, davant d'un Centre de Tecnificació potent, gran, físic, bons equips del centre, i amb tan sols 8 jugadores per les baixes anteriorment citades, més la baixa d'Ángela per el genoll del partit de semifinal.