El Dakota Alcúdia es proclama brillantment campió de l'"Hermanas Rullán"

1AFAquest cap de setmana es disputava a Calvià la final del trofeu "Hermanas Rullán" què participaven els 4 millors equips en què estàvem, nosaltres el Dakota Alcúdia, al que arribàrem després de no perdre cap partit de la lligueta.

En arribar com a primeres de grup ens enfrontàrem en semifinals contra un Bahía San Agustín potencialment pel que fa a físic es refereix superior a nosaltres, i en profunditat de banqueta ja que anàvem amb 3 baixes, però malgrat tot això, el nostre equip que va jugar molt més bàsquet i millor i es va emportar una victòria molt soferta i lluitada.

I així ens plantàrem a la final per primera vegada en la història del club, davant d'un Centre de Tecnificació potent, gran, físic, bons equips del centre, i amb tan sols 8 jugadores per les baixes anteriorment citades, més la baixa d'Ángela per el genoll del partit de semifinal.

Vàrem treure endavant i vàrem guanyar un partit amb bàsquet del bo, i portant-nos a l'equip visitant al nostre terreny, en una lliçó de saber llegir situacions i raça, molta raça.

L'agressivitat nostra en atac i la defensa 2-3 que plantejàrem ens va portar a una victòria molt lluitada i desitjada.

Agraïm a tota l'afició que ens ha seguit aquests dies pel suport a l'equip, igual que la presència de membres de la junta directiva i entrenadors i jugadors del club.

Aquest cap de setmana aquest grup a aconseguit alguna cosa gran i esperem no quedar-nos aquí perquè volem més.

Parcials: 21-18 13-12 11-16 12-17