Segona autonòmica femení

Molinar 53 - DAKOTA ALCÚDIA 57

2AFEl passat dimecres vàrem jugar el partit avançat al Molinar i va ser d'allò més emocionant.

L'inici del partit fins a la segona part va ser de domini local. Quan ens acostàvem en el marcador tornava a desenganxar-se, 10, 12 punts amb cistelles fàcils. Al descans malgrat el nostre mal partit fins al moment 41-35.

La segona part va ser un altre partit i el nostre equip, en un espectacular pal alt pal baix, vàrem remuntar el partit i estàvem amb opcions de guanyar. El final del partit guanyant de 3 punts xiulen a Sara tècnica amb el que fiquen tir lliure i servei de banda que acaba en cistella i així empaten el partit.

DAKOTA ALCÚDIA 31 - Andratx 63

2AFL'equip després de la gran victòria a Sóller rep l'Andratx i realitza un bon partit dels dos primers quarts.

Després del descans ja no vàrem poder aguantar l'empenta d'un Andratx que ens va fer molt de mal jugant al contraatac.

Les baixes d'Angela i Dandara es van notar molt per mesurar les forces en la segona part.

DAKOTA ALCÚDIA 44 - Consell 45

2AFInjusta la derrota del partit passat després de començar amb un excel·lent joc i fluïdesa que ens va dur a mantenir una distància en el marcador de 20 punts.

Però un tercer quart terrorífic en el qual només anotàrem 2 punts ens va passar factura i el Consell va guanyar el partit a falta de 2 min, després de posar-se per davant d'1 punt.

La setmana que ve visitam Eu Moll, partit important que hem d'intentar guanyar.

Andratx 55 - DAKOTA ALCÚDIA 35

2AFTot i la diferència en el marcador l'equip va realitzar una bona primera part arribant al descans amb una diferència de 12 punts, davant un dels equips punters de la lliga.

Va ser en el quart quart en el moment en què es va trencar la diferència i ja no vàrem saber reaccionar pel joc sense control i desordenat que ja estàvem fent, ja que el nostre pitjor quart va ser el segon però l'equip estava ficat en el partit encara.

L'equip de segona millora a cada partit i ocupa una merescuda cinquena plaça que pot millorar-se si guanyem partits puntuals.

Bàsquet Muro 45 - DAKOTA ALCÚDIA 61

2AFAquest dijous passat vàrem visitar la pista de Muro i vàrem guanyar un partit que ja estava trencat des del primer quart.

Els següents quarts els férem servir per treballar aspectes més fluixos del nostre joc i per repartir minuts i que totes les jugadores poguessin participar.