Infantil femení

Sant Josep 69 - DAKOTA ALCÚDIA 42

IFEl partit es va iniciar amb un minut de silenci per la mort de l'avi de la nostra jugadora Alexandra, que com una campiona va voler estar amb les seves companyes.

Molt bon partit de les nostres nines a la pista del Sant Josep. Les infantils en l'últim partit de lliga, varen realitzar un dels millors partits de temporada davant del probable campió de la competició.

Tot i la derrota, es va veure un equip que sempre va estar intens, no donant cap pilota per perduda i jugant molt bé en alguns moments del partit.

El primer període va ser més igualat del que reflecteix el marcador, ja que vàrem tenir molts atacs amb entrades a cistella que normalment no fallam. El joc en atac era fluid i en defensa si no ens agafaven al contraatac, creàvem problemes a les locals. Parcial de 8/17.

Binissalem 32 - DAKOTA ALCÚDIA 57

IFMolt bon partit de les nostres jugadores contra un equip molt lluitador com és el Binissalem.

Ens enfrontàvem a un dels pocs equips que havíem guanyat aquesta temporada i volíem tornar a fer-ho i demostrar que seguim creixent com a jugadores.

El partit es va iniciar amb molta igualtat, gràcies a la bona defensa de les locals que ens creaven molts problemes en la sortida de fons. Com a resultat, diverses pèrdues de pilota i cistelles fàcils del Binissalem. Parcial de 11 a 11.

DAKOTA ALCÚDIA 48 - Montuïri 89

IFPartit de dues cares el que vàrem poder veure a Alcúdia el dissabte passat.

Ens enfrontàvem a un gran equip, el Montuïri, equip que ens passà per damunt a la seva pista ja fa un parell de mesos.

El primer quart va ser excel·lent en atac per part de les nostres, no perdent-li la cara al partit, però encaixant massa punts, gairebé tots en contraatac. 18/24.

En el segon període desapareguérem del partit, costava atacar amb fluïdesa, abusant del tir, no carregàvem el rebot ofensiu el que proporcionava ràpids contraatacs de les visitants que ens van destrossar gràcies al nostre lent balanç defensiu. 8 / 24.

Bàsquet Pla 50 - DAKOTA ALCÚDIA 57

IFArriba una altra victòria, la primera fora de la nostra pista.

Aquesta vegada va ser el la pista del Pla, un equip amb un nivell semblant al nostre però amb jugadores més fortes físicament.

El partit va ser molt ajustat durant gairebé tot el temps, amb una molt mala sortida 9/19 en el primer quart que va fer que haguéssim de posar-nos les piles en el segon, en el qual reaccionàrem i vàrem realitzar molt bons minuts, amb una bàsquet ràpid i efectiu 8/20.

DAKOTA ALCÚDIA 31 - La Salle 82

IFUn partit més davant un dels aspirants al títol, La Salle. Les nostres jugadores van realitzar un bon partit, fins i tot en alguns moments del partit, jugant de tu a tu davant d'un equip superior físicament i tècnicament.

El partit es va iniciar amb moltes ganes, davant d'un rival molt encertat en el tir, les nostres atacaven bé, però costava anotar. Parcial de 9/24.

En el segon període continuàvem intenses però poc encertades en atac encara que el nostre joc era fluid. Parcial de 10/22.