DAKOTA ALCÚDIA 31 - La Salle 82

IFUn partit més davant un dels aspirants al títol, La Salle. Les nostres jugadores van realitzar un bon partit, fins i tot en alguns moments del partit, jugant de tu a tu davant d'un equip superior físicament i tècnicament.

El partit es va iniciar amb moltes ganes, davant d'un rival molt encertat en el tir, les nostres atacaven bé, però costava anotar. Parcial de 9/24.

En el segon període continuàvem intenses però poc encertades en atac encara que el nostre joc era fluid. Parcial de 10/22.

Després del descans vàrem realitzar el millor quart en defensa, dificultant molt el joc del rival. Va ser una llàstima no haver estat més encertades en atac ja que vàrem aconseguir jugar un bon bàsquet. vàrem tornar a fallar molts tirs lliures, cosa que havíem millorat molt en els últims partits.

L'últim període, es varen notar massa les rotacions i no vàrem aconseguir agafar el ritme al partit i el pitjor, que vàrem començar a baixar els braços i aquí les visitants ens van matar a contraatacs i robatoris de pilota que durant tot el partit no havien aconseguit.

Una pena el resultat final que al meu entendre no fa justícia al que es va veure a la pista. Parcial de 8/28.

final del partit 31/82.

Aquesta setmana ens toca un altre os, el Bahía San Agustín. Tocarà tornar a patir, però això ens fa créixer cada dia una mica més. No cal desanimar-se i recordar tot el que parlem cada dia

Ànim, anem per bon camí !!!

 

Estadística partit