Sant Josep 69 - DAKOTA ALCÚDIA 42

IFEl partit es va iniciar amb un minut de silenci per la mort de l'avi de la nostra jugadora Alexandra, que com una campiona va voler estar amb les seves companyes.

Molt bon partit de les nostres nines a la pista del Sant Josep. Les infantils en l'últim partit de lliga, varen realitzar un dels millors partits de temporada davant del probable campió de la competició.

Tot i la derrota, es va veure un equip que sempre va estar intens, no donant cap pilota per perduda i jugant molt bé en alguns moments del partit.

El primer període va ser més igualat del que reflecteix el marcador, ja que vàrem tenir molts atacs amb entrades a cistella que normalment no fallam. El joc en atac era fluid i en defensa si no ens agafaven al contraatac, creàvem problemes a les locals. Parcial de 8/17.

En el segon període més del mateix, jugàvem bé, llançant molt a cistella i carregant bé el rebot, arribant a llançar en diverses ocasions però fallant. Això feia que ens agafassin moltes vegades en el contraatac. Parcial de 7/18.

Després del descans, vàrem realitzar el pitjor quart, la pressió de les locals i errors en la sacada de fons, va fer que regalàssim molts punts fàcils al rival, que trencava definitivàment el partit 10/29.

Faltava per arribar el millor quart de les nostres que lluny de tirar la tovallola, es van posar el "mono" de treball i van endossar amb un gran joc i coratge un parcial de 5 a 17 a tot un Sant Josep, el que ens deixa un gran sabor de boca en l'últim partit de la temporada i amb ganes per seguir creixent. Final del partit 42/69.

Crec que avui es va fer una mica de justícia amb la feina que portam fent durant tota la temporada. Ha estat una temporada dura i ho sabíem. Veníem de la categoria mini pràcticament guanyant-ho tot, i passam a infantil, canvi de cistella i amb un equip pràcticament tot de primer any i jugant en categoria especial amb els millors de l'illa. Moltes derrotes, algunes contundents que de vegades no ens deixen veure la realitat i deixem de creure en el que realment importa.

Pens que estam fent les coses bé, però jo el primer he de exigir-me més i vosaltres també si volem l'any que ve un equip que aspiri a tot.

Només donar-vos l'enhorabona per la temporada, per aguantar-me i que seguiu treballant cada dia com si fos l'últim.

Ara toca seguir entrenant fins a l'inici del nostre estimat Corral.