Infantil masculí

Binissalem 53 - DAKOTA ALCÚDIA 81

IMGran partit dels infantils dins la pista del Binissalem. Darrer partit de la temporada, on es va veure tot el treball realitzat durant tot l'any. Un partit complet de principi a final. Amb una gran concentració i moltes ganes de guanyar. Així és com hauríem d'haver jugat tota la temporada.

La intensitat dels dos equips al principi era molt gran, amb una bona defensa i contraatacs ràpids. La majoria de cistelles dels dos equips eren de segones oportunitats. El parcial del primer periode va ser de 21-16.

Començà el segon periode, més del mateix i el resultat va ser de 14-20. El resultat en el descans era de 35-36.

DAKOTA ALCÚDIA 47 - Calvià 65

IMPartit molt estrany dels nostres infantils. Com a cada partit, desconcentrats a alguna part, que és quan els rivals ens guanyen el partit i després és molt difícil remuntar.

En la anada contra aquests nins vàrem perdre de 45 i dins casa nostre només de 18, això vol dir que defensam millor, però hem d'aguantar tots els quarts.

DAKOTA ALCÚDIA 71 - Joventut Mariana 51

IMRemuntada dels infantils el passat dissabte contra el Joventut Mariana.

Bon partit dels infantils contra un equip que en la primera volta ens van guanyar de 25 punts.

Com cada partit els nins no varen sortir concentrats al camp i varen perdre pilotes, no collirem els rebots i el resultat va ser de 6-16.

En el segon periode vam sortir un poc més concentrats i el resultat va ser de 17-16. Resultat del descans: 23-32

La situació va camviar en el tercer quart quan, després d'una bona xerrada en el vestuari, va camviar l'actitut dels nins. Vàrem començar a defensar fort i robar pilotes. No vàrem perdre cap pilota i el resultat va ser de 26-9.

Escolar 74 - DAKOTA ALCÚDIA 58

IMBon partit dins Capdepera. El resultat no reflexa el treball fet en aquest partit, com cada partit ens va sobrar un periode.

El partit va començar amb els nins concentrats: amb una bona defensa i encaIxant bones cistelles, moVent molt bé la pilota, el resultat del primer periode va ser de 17-19.

El segon periode va ser 20-14, en aquest vàrem perdre uns parell de pilotes i el rival va saber aprofitar aquestes pèrdues per fer contraatacs fàcils. El resultat en el descans era de 37-33.

En el descans una bona xerrada i els ànims donats als al·lots, va ajudar a començar el 3r quart així com jugàrem el primer, el resultat va ser de 18-17.

Com ens pasa a cada partit, tenim una part dolenta, em pensava que en aquest partit no existía aquesta part, però vaig pensar malament. El resultat d'aquest periode va ser de 19-8.

DAKOTA ALCÚDIA 55 - Bàsquet Pla 72

IMDerrota dels infantils davant un equip superior, sobretot en l'aspecte físic.

El partit va començar igual que quan anàrem a la ca seva, és a dir, començàrem el partit poc concentrats i perdent moltes pilotes i sense collir rebots i només fent cistelles a les segones o terceres oportunitats. Resultat 1r periode 8-23.

El segon periode va començar millor, ja que els nostres nins varen començar a defensar i no varen perdre moltes pilotes i el resultat va esser de 16-21. En el descans el resultat era de 24-44.