DAKOTA ALCÚDIA 71 - Joventut Mariana 51

IMRemuntada dels infantils el passat dissabte contra el Joventut Mariana.

Bon partit dels infantils contra un equip que en la primera volta ens van guanyar de 25 punts.

Com cada partit els nins no varen sortir concentrats al camp i varen perdre pilotes, no collirem els rebots i el resultat va ser de 6-16.

En el segon periode vam sortir un poc més concentrats i el resultat va ser de 17-16. Resultat del descans: 23-32

La situació va camviar en el tercer quart quan, després d'una bona xerrada en el vestuari, va camviar l'actitut dels nins. Vàrem començar a defensar fort i robar pilotes. No vàrem perdre cap pilota i el resultat va ser de 26-9.

En el quart periode vàrem remuntar els 9 punts del contrari i ens vàrem posar a +8 i vàrem rematar el partit amb un marcador de 22-10 en aquest darrer periode.

Nins, molt bon partit i a seguir treballant fort en els dos partits que ens queden, dissabte ens n'anam a Calvià (un equip fort), però jugant així com aquest dissabte podem guanyar a qualsevol.