Binissalem 53 - DAKOTA ALCÚDIA 81

IMGran partit dels infantils dins la pista del Binissalem. Darrer partit de la temporada, on es va veure tot el treball realitzat durant tot l'any. Un partit complet de principi a final. Amb una gran concentració i moltes ganes de guanyar. Així és com hauríem d'haver jugat tota la temporada.

La intensitat dels dos equips al principi era molt gran, amb una bona defensa i contraatacs ràpids. La majoria de cistelles dels dos equips eren de segones oportunitats. El parcial del primer periode va ser de 21-16.

Començà el segon periode, més del mateix i el resultat va ser de 14-20. El resultat en el descans era de 35-36.

Després de una bona xerrada, i els nins amb ganes de guanyar el darrer partit, amb una concentració del 100%, varen començar a resoldre el partit i a jugar a BÀSQUET, simplement amb això, demostrant el que hem fet aquesta temporada, vàrem guanyar el partit...

PARCIALS: 21-16 14-20 12-16 6-28

ESTADÍSTICA:
Tirs de 1 -> 15/30
Tirs de 2 -> 30/73
Tirs de 3 -> 2/7
Balons perduts -> 16
Nins us vull donar l'enhorabona d'aquesta temporada que ja ha arribat al seu final, he passat molt gust d'entrenar-vos, estic orgullós de vosaltres i a seguir així ens els entrenaments, amb un gran entusiasme. Tot i que no ha estat una temporada fàcil l'hem duita endevant i treient bons resultats d'ella.

Però crec que ens ho hem pasat molt bé.

Bé, qualque partit, alguna rabieta, però no passa res ⯑

AAAAH donar les gràcies als minis que ens han ajudat molts de partits d'aquesta temporada. GRÀCIEES!

Ànims equip a seguir treballant l'any que ve igual o més...

UN, DOS, TRES... EQUIIIP!!