Mini masculí

Joan Capó 99 - DAKOTA ALCÚDIA 108

mmEl mini masculí es va desplaçar el dimarts 24 per jugar un partit ajornat contra Joan Capó, en principi un partit que havia de ser el més igualat de la temporada.

Cal destacar que l'equip contrari té jugadors veritablement excel·lents que boten força bé i són capaços de tirar de qualsevol zona.

El partit va ser igualat però els nostres jugadors no varen fer un bon partit, perdent moltes pilotes i fallant constantment cistelles que no estan habituats a fallar, van saber mantenir la calma i poc a poc portar el partit.

DAKOTA ALCÚDIA 45 - Joventut Mariana 15

MMEl nostre míni masculí va jugar aquest cap de setmana el partit contra Sóller.

En el seu camp va ser un partit complicat, veníem del campus i potser va ser el pitjor partit del nostre equip.

Aquest cap de setmana van sortir amb ganes de revenja i un primer quart 22/04 els va deixar sense moltes possibilitats en el partit.

El nostre equip sí va ser molt superior en tots els aspectes a Sóller.

DAKOTA ALCÚDIA 41 - Bàsquet Manacor B 10

MML'equip de Manacor va venir a jugar a Alcúdia dissabte passat.

Dir que aquest és un equip jovenet amb diversos preminis, el nostre equip treballa dur en defensa per poder millorar el resultat a la seva pista.

Els nostres nins cada partit volen més i els posam altres metes i reptes perquè es puguin superar.

DAKOTA ALCÚDIA 41 - Cide B 13

MMPrimer partit de la segona volta disputat el passat 13 d'abril contra un rival més jove que nosaltres, la qual cosa es nota molt a la pista.

El nostre equip és molt superior a aquest equip tant individual com en equip, segueixen millorant a poc a poc malgrat que aquesta lliga no ens ajuda gaire.

Malgrat tot els nostres nins intenten superar-se cada dia més i millorar dia rere dia.

DAKOTA ALCÚDIA 52 - Santa Mónica 22

MMPartit disputat a Alcúdia davant de Santa Mònica.

El primer vull felicitar des d'aquí al meu company i amic Xavi Sastre per la feina que està realitzant a l'escola i amb aquests nois, vull dir-te BRAVO BRAVO !!!!! Per que el treball que estàs realitzant es veu i es veurà molt més endavant, enhorabona amic.

Dit això comentar que els nostres minis tenien moltes de ganes de jugar aquest partit, ja que l'entrenador de molts d'ells en el campus va ser Xavi. Cal comentar que el primer període del partit ha estat molt renyit, Santa Mònica ens ha posat molts problemes tant en atac com en defensa, ja que els seus jugadors han jugat anotant fàcilment en el 1x1 i fins i tot enllaçant algun que altre contraatac fàcil i anotant.