Segona autonòmica masculí A

Els equips sèniors juguen les seves finals dissabte a Alcúdia

2am800Després d'un impressionant final de temporada, guanyant els tres darrers partits de lliga i classificant-se segons dins d'un igualadíssim grup de classificació, el nostre equip A de segona autonòmica va imposar-se, diumenge passat, en un gran partit a Sa Pobla BC, aconseguint d'aquesta forma el pas a la final i l'ascens de categoria.

Superant l'adversitat en forma de lesions, el nostres jugadors varen fer una demostració de saber estar sobre la pista i, imposant el seu ritme, no varen donar cap opció als joves rivals de Sa Pobla, que veien que tot els seus esforços eren inútils caient derrotats al final per un clar 61-45, la qual cosa ens donava accés a la final de dissabte.

Viubàsquet Bunyola 71 - DAKOTA ALCÚDIA 66

2AMADolorosa nova derrota del nostre equip de segona autonòmica A. Si bé a la lliga regular el nostre equip va desplegar un joc molt regular i pràcticament comptava tots els partits per victòries, en la fase d'ascens nostre equip no ha començat amb bon peu, ja que després de la derrota a la visita a la pista de Bunyola de diumenge 03/04, l'equip ha començat amb un trist 1-3, en els 4 partits del grup d'ascens.

El primer quart contra el Bunyola va començar, amb un ritme massa elevat, cosa que no és el ritme que interessa al nostre equip, els visitants intentaven córrer en transicions mentre que nosaltres buscàvem mes un ritme de 5 per 5, al final del primer quart aconseguíem tenir el marcador ajustat amb un 17-18, gràcies a la bona feina en atac, buscant bones opcions de tir.

DAKOTA ALCÚDIA 45 - Joventut Mariana 52

2AMAPartit perdut, podríem dir que entre la falta d'encert i les errades defensives de l'equip.

El primer cuart ens feren un parcial de 9 a 18 al seu favor. ( Tocava remar un altre cop)

Al segon cuart traguérem la casta i ferem un bon parcial de 17 a 11 al nostre favor deixant el marcador en un 26 a 29 en contra nostre.

Un tercer cuart molt igualat amb alternances en les defenses deixaven un darrer cuart molt obert amb un marcador 38 a 42 al favor de El Gas.

DAKOTA ALCÚDIA 64 - Sa Pobla 50

2AMEl passat divendres 04/03 vàrem jugar el primer partit de la segona fase contra el Sa Pobla B.C. Era el segon derbi en menys d'1 mes.

El partit anterior jugat a Sa Pobla es va jugar a un ritme molt alt, cosa que en general ens resta moltes opcions de victòria final.

Tenint el partit anterior encara al cap vàrem sortir amb ganes de dur el ritme del partit on més ens interessa, és a dir, atacs llargs i intentar no concedir segones opcions de tir a l'equip contrari.

El primer quart, tot i sortir amb un parcial favorable de 6 - 0 va ser molt igualat; es notava que seria molt difícil que cap dels dos equips sorprengués a l'altre, ja que ambdós equips ens coneixem bastant bé. Cada cistella aconseguida era fruit d'una bona acció atacant, ja que els dos equips estàvem bastant actius en defensa. Al final dels primers 10 minuts el marcador reflexava un igualat 16 - 15 al nostre favor.

Artà 56 - DAKOTA ALCÚDIA 68

2AMAEl passat dia 12 de Febrer el nostre equip de segona autonòmica viatjava a la pista d'Artà, que ens va posar amb apurs a la primera volta provocant una pròrroga. Amb la clasificació dins la butxaca voliem assegurar el primer lloc.

El primer quart ja donava mostres que seria un partit dur i físic amb un Artà molt fort a la zona i carregant molt el rebot ofensiu. Per part dels nostres ens costava entrar en joc, no vàrem fer la primera cistella fins al minut 4. El resultat després dels primers 10 minuts era de 17-15.

El segon quart el nostre equip feia un pas al capdavant aprofitant una millor circulació de la pilota. Un triple per acabar el quart d'en Jose Cuevas ampliaba el marcador anant al vestidors amb un 28-34 a favor dels nostres.