Mini femení B

DAKOTA ALCÚDIA 21 - La Salle 52

MFBLes nostres Mini B jugaven avui contra La Salle, un equip ja format i competitiu.

Tot i haver perdut el partit, la valoració és positiva ja que es va notant el canvi i la millora de les nines. Ara bé, l'actitut i la falta de concentració, ha estat el nostre propi rival avui. Un 0-19 i un 0-14 ha estat el detonant del partit.

Posam punt i apart al partit d'avui, intentarem millorar aquests detalls i sobretot seguirem fent feina com equip per seguir endavant.

Colonya Pollença 44 - DAKOTA ALCÚDIA 54

MFBEl Mini femení B torna a guanyar aquesta vegada per una diferència de 10 punts contra Pollença, un equip molt igual que les nostres nines.

El partit ha començat a favor de les pollencines ja que elles han sortir molt més intenses i agressives mentre que nosaltres hem sortit molt fluixetes i totalment despistades.

El partit ha anat passant i poc a poc les nostres nines s'han ficat dins el partit aconseguint jugar bastant bé però la falta de concentració també ha fet que ensenyem una part no molt bona de l'equip que a poc a poc hem d'anar millorant i esteim millorant.

Santa Maria 45 - DAKOTA ALCÚDIA 46

MFBSegon partit del mini B i primera victòria. El partit contra Santa Maria ha estat molt igualat ja que és un equip molt semblant al nostre.

Des del primer moment les nines han sortit amb una actitud molt positiva i amb ganes de sortir a la pista a jugar. La primera part hem acabat 22-23 a favor nostre degut a que les nines han estat intenses en defensa.

La segona part, i quan dic segona part, faig referència al 4t i 5è període, hem seguit dins la mateixa dinàmica, una mica més ficades dins el partit i molt actives. Ara bé, quan hem arribat al 6è període, les nines s'han relaxat de tal manera que ja ni escoltaven. Amb tot això vull dir que hem de treballar una mica més la concentració a part de treballar en equip.

DAKOTA ALCÚDIA 43 - Sant Josep B 77

MFBPrimer partit de les nostres minis B davant un rival molt intens com es Sant Josep.

El partit ha començat amb molts de nirvis i poca confiança per part de les nostres jugadores però a mesura que han anat passant els minuts ens hem situant i els nirvis ens han fuit.

Com he dit abans avui era el primer partit i les nines necessiten un poc més de rodatge i més confiança en elles mateixes però tot i això la valoració és molt positiva ja que hem fet moltes coses bé però ens queda molta feina a fer!