Segona autonòmica masculí B

DAKOTA ALCÚDIA 71 - Joan Capó B 73

2AMBAmarga derrota del nostre equip es segona autonòmica, a casa contra el Felanitx.

El partit es presentava amb força opcions per als nostres ja que a la primera volta havíem guanyat a la pista del Felanitx per la mínima, a part era el debut de Miguel Tomas i es recuperava a Carles Villar.

El primer quart arrencava amb molt bon ritme per part dels nostres forçant penetracions i tenint com a referència interior a Marc Tomas. 20-13 era el resultat del primer quart.

En el segon parcial el nostres seguien amb les idees clares en atac i Miguel Socias començava a sumar punts en el seu caseller, ben secundat per Rafa Hidalgo, els millors minuts dels nostres arribaven al final del segon quart, on els júniors també aportaven el seu granet de sorra. el resultat al descans 37-27.

DAKOTA ALCÚDIA 41 - Ciutat de Palma 55

2AMBTercer partit i tercera derrota del nostre equip 2a Autonòmica Masculina. Aquest cop davant del Ciutat de Palma per 41-55.

Si bé en els dos partits anteriors no havíem estat tots els membres de l'equip, i tot i així s'havia pogut competir a bon nivell, això sumat al fet que debutàvem a casa, ens feia ser optimistes davant el partit, malgrat que el Ciutat de Palma no coneixia la derrota.

L'arrencada dels nostres no va defraudar i amb un bon ritme, tant en atac com en defensa feia que el primer parcial fos per als nostres per 13-11.

L'inici del segon quart marcaria l'esdevenir del partit, ja que l'equip visitant va decidir posar-se en una zona 2-3 i va tenir els seus fruits. Sent el parcial del segon molt favorable a l'equip visitant per 8-17 la qual cosa deixava l'electrònic en 21-28 per als visitants.