Bahía San Agustín A 61 - DAKOTA ALCÚDIA 37

BNPrimer partit de la temporada i davant del que sembla ser el favorit per endur-se el títol aquest any, el Bahía San Agustín.

Les nostres jugadores van jugar un excel·lent partit al pavelló Toni Servera, malgrat que no estan amb el ritme de competició necessari per plantar cara a un equip amb el de l'Arenal. Aquests partits del torneig Consell de Mallorca, ens donaran aquesta preparació per afrontar aquesta lliga en la categoria especial. Tot i això vam aconseguir competir durant pràcticament tot el partit, no estant mai fora del mateix ja que a falta de 8 minuts per finalitzar el matx, el marcador reflectia un esperançador 42-35.

A partir d'aquest moment a les nostres van començar a acusar l'esforç físic realitzat i van encaixar un parcial que va deixar el partit resolt a favor de les locals i una diferència que no reflecteix ni fa justícia al partit realitzat per les nostres jugadores.

Donar l'enhorabona a les locals pel bon final de partit realitzat i del que les nostres han d'aprendre per poder arribar a competir fins a l'últim segon.

Res a retreure a les nostres, només esperar que segueixin treballant com fins ara i aconseguir estar a un nivell encara més alt per poder aconseguir coses importants aquest any. Tot està en la mentalitat i en treball.

ÀNIM I ENHORABONA !!!

Anotadores: Marina 13 pts (1 triple 2/2 en tl) - Clara 7 (1/1 tl) - Maria Magdalena 4 pts, - Irene 6 pts, - Maria Rosa 3 pts (3/4 tl) - Ana 4 pts

Estadística partit