Bàsquet Manacor 48 - DAKOTA ALCÚDIA 56

IFAVictòria després de molt temps del nostre infantil Especial.

Aquesta vegada va ser a la pista del Bàsquet Manacor en un partit en què no començàrem massa bé, amb un primer quart molt igualat i en què les defenses s'imposaven als atacs. Molts errors i pèrdues de pilotes.

Continuàrem amb el mateix problema de tota la temporada, atacam bé però estam molt desafortunats en el tir. Parcial de 9/9.

En el segon període vàrem realitzar un gran joc, defensant molt agressives, controlant el rebot i sortint ràpid al contraatac. Quan les cinc jugadores defensen al mateix nivell, això es nota de seguida i el nostre atac és molt millor. Parcial de 11/22.

Després del descans no continuàrem amb aquesta agressivitat i les de Manacor varen millorar molt el seu joc, això va fer que en alguns moments s'acostassin a 5 punts. El més positiu va ser que no ens espantàrem i vàrem aconseguir mantenir-nos concentrades i lluitant fins al final.

Durant molts minuts vàrem jugar molt bé a bàsquet però si la pilota no acaba entrant a la cistella els partits es compliquen. Parcials d'14/14 i 14/11.

Cal millorar molt en el tir exterior si volem plantar cara a l'últim partit de lliga contra Zona 5.

Una victòria de més de 5 punts, ens donaria la plaça per al campionat de Mallorca. Cal intentar-ho i veure si mereixem estar-hi.

Ànims i a lluitar fins al final.

Estadística partit