Infantil masculí

IM: Sant Josep 64 - DAKOTA ALCÚDIA 71

IMPartit complicat el que van disputar els nostres infantils al camp de Sant Josep.

Els locals es van distanciar en el marcador en el primer quart i van mantenir la diferència de 10 punts durant els 3 primers quarts, els nostres van sortir relaxats en defensa i els faltava encert en atac.

Ja entrats en l'últim quart els nostres van treballar una mica més la defensa i aconseguien encistellar cistelles que durant tot el partit no havien aconseguit.

Al final es va treure endavant un partit molt complicat i que ens ha de servir per no estar relaxats en els partits que falten si es vol aconseguir alguna cosa important.

IM: La Salle 70 - DAKOTA ALCÚDIA 68

IMGran partit el disputat pels nostres infantils contra el lider invicte de la clasificción.

En el primer quart els nostres van sortir una mica relaxats i La Salle es marxava en el marcador amb un 25-13.

Començant el segon quart els nostres van ficar una mica més de ritme al partit i hi va haver un intercanvi de cistelles arribant al descans amb 12 punts en contra.

Tocava remuntar com ja s'ha fet altres vegades, però aquest cop estava al davant un gran equip i els nostres ho intentaven però no ho arribaven a aconseguir.

IM: Colonya Pollença 72 - DAKOTA ALCÚDIA 99

IMEls nostres infantils van jugar aquest dimarts el partit ajornat contra Pollença. En els dos primers quarts el resultat va ser igualat gràcies a les concessions defensives que donaven els nostres i el bon encert en anotació dels pollencins arribant al descans amb un resultat de 42-49.

A la sortida del vestuari els nostres es van posar les piles en defensa i ofegaven la sortida de la pilota de l'equip contrari aconseguint un parcial de 41 a 12 a favor dels nostres, deixant sentenciat el partit.

Tots els nostres ho van fer bé amb un Ferrer que va agafant continuïtat i Sebas que juntament amb Saul aporten molt en rebots i anotacions i com no, destacar a Dani Santiago que amb 31 punts, 11 assistències i 60 de valoració va ser el millor jugador del partit.

IM: DAKOTA ALCÚDIA 78 - Bàsquet Pla 38

IMEls nostres infantils es jugaven en aquest partit l'estar matemàticament classificats per al campionat de Mallorca i fins al tercer quart no van poder distanciar-se en el marcador.

El joc no va ser com el d'altres vegades a causa de la falta de ritme d'entrenaments i és d'esperar que aquest mes es recuperi el ritme.

Fins al tercer quart els del Pla treien amb molta facilitat la pilota de la nostra pressió, però ja entrats el tercer quart es canvià la defensa i en els mà a mà els nostres tenien les de guanyar, amb Dani Santiago que amb 32 punts. segueix sense perdonar els rivals i acompanyat aquesta vegada de Ferrer que anotà 20 punts.

IM: Bàsquet Manacor 62 - DAKOTA ALCÚDIA 91

IMAquesta setmana el nostre infantil disputava 3 partits molt importants, realitzant ple i guanyant els 3, (Santa Maria 56 - Alcúdia 92) (Alcúdia 90 - Sa Pobla 50) i el mes important disputat va ser a casa de Manacor (62-91) on en el nostre camp només se'ls va poder guanyar a la pròrroga, a això sumat que és un rival directe per al campionat de Mallorca es preveia un partit disputat.

Així es va demostrar durant el primer quart on es va arribar perdent de 3 punts (23-20) Els manacorins igual que el primer partit ens ofegaven la sortida del nostre camp tenint dificultats per realitzar un atac fluid, a això sumat que Dani santiago es carregava de 3 faltes, en minuts condicionant el seu joc per a tot el partit

El segon quart va ser una altra història, assolírem un parcial de 6-27 gràcies a que es treia millor la pilota, amb menys bots i mes passades llargues, Dani Ruiz i Sebas com sempre tirant del carro i amb un gran Saul realitzant un dels seus millors partits anotant tot el que passava per les seves mans i que amb 32 punts va ser el màxim anotador del partit.