Articles

Ciutat d'Inca 12 - DAKOTA ALCÚDIA 62

incaDesprés d’una jornada de descans, l’equip Infantil Femení ens traslladàvem al pavelló de Sa Creu per enfrontarnos al Ciutat d’Inca.

Les d’Alcúdia vàrem començar poc encertades en el tir, però la intensa defensa i la clara superioritat individual van fer que el resultat no reflexés aquesta falta d’encert en el tir de camp acabant el quart 6 a 23.

La segona part va anar millor que la primera en el tir i la millora en el posicionament a la pista es feia evident. Qualque errada per falta de concentració va ser motiu d’algunes pèrdues de pilota, però si en qualque cosa destaquen les del Dakota Alcúdia és en el físic i la pressió defensiva, aconseguint que les inqueres no tirassin còmodes en cap instant arribant a la mitja part (4-27) 10 a 50.

La tercera part va seguir el mateix guió i les alcudienques seguíem duent el ritme del partit, que aprofitàvem per que les de primer any i les novates agafessin experiència, i aquestes no varen voler ser menys, varen fer  una defensa molt bona, amb recuperacions importants de balón, rebots i canastes per part de les més noves de l’equip que demostren així que l’equip Infantil Femení en cap moment és un equip fluix i que totes hauran de treballar força per guanyar-se els minuts de joc. I aquestes jugadores són les que dins el tercer quart tancaren el marcador quan el parcial era de 2 a 12, sient el marcador final de 12 a 62.

I com que no ens agrada menysprear a l’equip contrari i els demostrem tot el respecte posible, seguírem jugant a la mateixa intensitat fins al final.

Agraïm de tot cor els ànims de les lesionades de l’equip a les que trobem a faltar a la pista i de tots els pares que vengueren al partit a donar-nos suport.

I evidentement agraïm a les nostres rivals per la cortesía, la determinació i les ganes que hi posaren durant tot el partit.

Per la nostra part, ens queda molt de camí i hem d’esforçar-nos al màxim en cada entrenament per poder ser capaçes de superar els pròxims reptes.