Articles

Petra 3 - DAKOTA ALCÚDIA 53

Aquest dissabte l’Infantil Femení visitàrem la pista de Petra en el primer partit que disputaven les locals, degut a problemes de tràmits de les fitxes.

És a dir, anàvem un poc a cegues. No les coneixíem ni sabíem quin tipus de rival ens esperava. així que seguirem el nostre patró: Defenses intenses d’home a home (dona a dona en aquest cas), pressionant des de l’inici, i forçant un joc ràpid.

De tot d’una, la inexperiència i la joventut de les jugadores de Petra (ja que jugaven amb vàries jugadores mini), a més de la diferència d’alçada, va deixar clar que seria un partit fàcil i sense complicacions, cosa que, per suposat, afavoreix més a l’equip més feble si parlam d’aprenentatge (que en aquestes categories de formació hauria de ser lo prioritari).

Vull fer un petit incís en aquest moment, perquè em va sorprendre el plantejament de la direcció esportiva del club de Petra. Em va sorprendre que un grup de minis i infantils amb una tècnica individual bastant pobre on hi ha molt per treballar, ens defenssassin tancades en zona, on les nostres les fongueren amb el tir de mitja distància. De la mateixa manera que en atac es veia que es treballava amb especialització. En aquestes categories s’hauria de perdre  més temps en ensenyar els fonaments i la tècnica individual com correspon a una correcte etapa de formació.

Així doncs, el partit fou bastant ràpid. Acabarem el primer quart 2 a 30 i en arribar a la meitat del partit havíem tancat el marcador amb el resultat final de 3 a 53. La qual cosa ens donà la oportunitat de que les més joves i inexpertes sumassin minuts i experiència.

També es d’agrair l’actitud dels àrbitres, ja que ens varen ajudar en la millora de les nostres jugadores assenyalant-nos totes les violacions i explicant cada cosa a les jugadores. Aquest “entrenament” amb àrbitres va servir per que les jugadores s’adonassin dels vicis i problemes que han de corregir.

Resultat final després d’haver tancat marcador 62 a 10

Per poder seguir millorant necessitem entrenar fort i no abaixar la guàrdia. La setmana que ve ens visita un dels equips que de segur ens donarà mals de cap i no ens ho posarà fàcil. Serà una bona prova.

Parcials: 2-30, 1-23


          

foto001
foto002
foto003
foto004
foto005
foto006
foto007
foto008
foto009
foto010
foto011
foto012
foto013