Articles

DAKOTA ALCÚDIA 46 - Joan Capó 2001 32

El darrer dia de Novembre ens van visitar les felanitxeres del J.Capó 2001. Partit que nosaltres encaràvem sense cap derrota, de la mateixa manera que elles. Per aquest motiu les d’Alcúdia no estàvem tan segures de la nostra superioritat com en altres ocasions.

D’entrada vàrem sortir amb dubtes. La nostra defensa pressionant no tengué l’efecte d’altres vegades en que evitàvem que les rivals entrassin a la nostra part de pista, de la mateixa manera que les de J.Capó amb la seva defensa no ens deixaven atacar la canasta amb facilitat.

Així passaren els minuts. Les d’Alcúdia un poc a la desesperada llançàvem la pilota de qualsevol manera, amb una mala selecció de tir i posant-nos nervioses. Fins al minut 3 no hi va haver cap cistella, i quan va arribar la primera, va arribar per part de les visitants. De seguit, un altra tir arriscat per part de les alcudienques des de la nova distància de triple va trobar la xarxa de la cistella i aquest triple va encendre els ànims de les nostres, que vàrem recuperar una pilota al instant i encistellàrem una altra vegada. En aquest moment el ritme del partit el vàrem marcar les locals, sobretot trobant la efectivitat de la nostra defensa, aspecte que sense cap tipus de dubte, és el factor més decisiu de les nostres victòries. Així acabaren els primers deu minuts amb 12 a 4 en el marcador.

Amb els ànims i una seguretat renovada, sortirem a la pista de nou, demostrant que no és tan fácil superar-nos. En la segona part, les de Felanitx intentaren seguir-nos el ritme i no els va sortir del tot malament, forçant faltes que els reportaven tirs lliures. La falta d’encert d’aquests tirs va evitar que ens guanyassin aquest quart (2 de 8). Mentres que les d’Alcúdia poguérem mantenir la intensitat i seguir encistellant gràcies a les pilotes robades. El parcial del segon quart va ser 16 a 10.

La segona part tengué un altra color. El tercer quart es va caracteritzar per les defenses intenses per part dels dos conjunts. El resultat dels dos primers quarts, amb una mica d’excés de confiança i la intensitat en que ens seguien les rivals va provocar una puntuació pobre. 8 a 4 fou el parcial d’aquest quart.

En el darrer quart les del Dakota Alcúdia, seguírem pecant d’excés de confiança, i les de J.Capó 2001, feren el seu joc d’una manera més còmode. Les cistelles arribaven per a les visitants (arribant en el minut 5 amb un parcial de 0-8). Aquesta bofetada, pareix que va despertar a les nostres que, encara que duplicaren esforços, no poguérem recuperar tot el necessari per guanyar el parcial. 10 a 14. El resultat final: Dakota Alcúdia 46 – J. Capó 2001 A 32

D’aquest partit hem d’aprendre a no confiar-nos, humilitat i no baixar els braços fins al final. Es pot destacar de les nostres, com sempre el seu impresionant estat físic, però també la seva col.locació en la pista, la seva millora en lectura del joc i a poc a poc, l’aportació i el bé que ens fa que totes agafin confiança de cara a canasta.

Agraïm la visita a l’Infantil Femení A del J.Capó 2001. La seva voluntat i decisió ens donà una important lliçó. Un partit no està perdut fins que s’acaba.

Enhorabona a totes i continuem fent bona feina.

Parcials: 12-4, 16-10, 8-4, 10-14