Articles

Binissalem B 24 - DAKOTA ALCÚDIA 71

Després de més d’un mes sense jugar (el darrer partit es va aplaçar, després tinguerem una jornada de descans i després l’aturada de Nadal) començàrem la segona volta de la competició amb una nova lluita a la pista del Binissalem.

Va ser un partit distint al que disputàrem quan vengueren a Alcúdia, ja que només es varen presentar vuit jugadores de les quals només cinc formaven part de l’equip que ens visità a Alcúdia. Curiosament les tres que no coneixíem van jugar la majoria del partit i van ser les principals anotadores de les locals.

Curiositats que donen peu a tot tipus de teories conspiratòries apart, el partit va començar amb molta duresa defensiva. Defenses pressionants per part d’ambdós equips, que sortien fresques al camp, cosa que va fer que durant els primers quatre minuts el marcador no es mogués. Les de Binissalem encetaren el marcador i amb la major diferència a favor del Binssalem en tot el partit (4-0), arribà la primera cistella de les alcudienques que començaren a fer fácil el joc obrint espais, passant i tallant. El primer quart acabà 8 a 13.

La segona part tengué el mateix patró, defenses molt intenses  que passaren factura sobretot per les locals que en els darrers cinc minuts abans del descans només sumaren 2 punts. Arribarem al descans 16 a 30.

A la tercera part, les de Binissalem seguiren intentant una defensa pressionant, pero les piles ja estaven gastades mentres que la magnífica forma física de les d’Alcúdia les permeté jugar al màxim nivell, robant un gran nombre de pilotes, amb molt bona selecció de tir i gran encert. La diferència en aquest quart ja es va fer insalvable. Final del tercer quart 20 a 56.

El partit va acabar amb el resultat de 24 a 71. Molt bones sensacions després de tant de temps. Cal destacar que totes les jugadores de l’equip anotaren i hi hagué gran aportació per part de n'Eva Castaño que s’estrenava en partit oficial després d’una llarga recuperació de la lesió de munyeca.

Hem d’aconseguir entrenar una mica més dur sense perdre gens del bon rotllo que hi ha ara mateix en el grup, pues aquesta compenetració és una dels grans avantages que té l’equip.

Enhorabona a totes Infantil Femení del Dakota Alcúdia.