Articles

Calvià 26 - DAKOTA ALCÚDIA 57

El dissabte passat visitàrem Bendinat per jugar contra Calvià. Un partit que a priori havia de ser fàcil. I, encara que la superioritat de les alcudienques fou evident des de l’inici, on es veia que no teníem rival en alçada, nosaltres mateixes fórem un obstacle per nosaltres.

En aquest equip treballem fort perquè no només estirin unes poques, treballem fort per no especialitzar a ninguna jugadora ja que és més important que aprenguin bé els fonaments, treballem fort perquè la sortida d’una o altra jugadora al camp, pugui suposar un nivell similar. Però de vegades tot allò per lo que treballem tant, no surt. I en aquest partit no va sortir.

La diferència de qualitat i nivell la varen aportar les més veteranes. Les més noves s’encongiren de nervis a davant d’un equip amb ganes, però en la resta d’aspectes, més petites que nosaltres. Nervis poc justificats, pues en acabar el primer quart el parcial demostrava la nostra clara superioritat. 6 a 22.

Però així fou, que la repetició d’errades, la pèrdua de passades, l’entrada a cistella sense mirar a cistella i la manca de concentració ens passaren factura i el segon quart va anar més ajustat (9 a 13) i el tercer quart ens el guanyaren elles (10 a 7).
Amb un recompte de només 1 punt d’avantatge en els dos quarts anteriors, començàrem la darrera part amb les que menys nervis i més concentració havien demostrat. I així va anar que en aquesta part firmàrem un 1-15. Resultat final 26 a 57.

D’aquest partit hem d’aprendre una cosa molt important. La qualitat individual no està en fer punts, fer botar la pilota o corrent molt ràpid. La manera en que puc ajudar al meu equip a mantenir el seu nivell és fent-ho lo millor possible oblidant-me de si soc més bona o menys bona, adonar-me de les errades que faig i intentar no repetir-les (sobretot quan s’entrenador ja m’ha avisat).

Hi ha dues coses molt importants que no fem: Donar-ho tot en els entrenaments i aprendre de les meves companyes.

Com últimament, acabarem la crònica amb una dita: "Aprèn del mestre, però no siguis el mestre. Només així pots arribar a ser millor que el mestre".

foto001
foto002
foto003
foto004
foto005
foto006
foto007
foto008
foto009
foto010
foto011
foto012
foto013
foto014
foto015
foto016