1AF

El partit aquesta setmana es presentava dur ja que el Campos està sent un dels equips més difícils de batre en aquesta primera volta. El partit podia caure cap a la balança de qualsevol i al final es va decantar cap a l'equip visitant.

El Dakota Alcúdia va començar fluix i apàtic però es va anar ficant en partit a poc a poc. El Campos molt encertat des de l'inici ens feia mal des de la línia exterior. Al descans 29-32.

En l'últim quart vàrem aconseguir posar-nos per davant fins a tres punts però no vàrem saber ficar tirs lliures importants i elles en uns segons de desconcert nostre van aconseguir la victòria.

Aquest cap de setmana visitarem l'illa pitiüsa per enfrontar-nos a l'equip imbatut, el PDV.

Parcials: 12-15 17-17 11-09 12-18