1AF

La visita del sènior a l'illa pitiüsa va ser caòtica des del primer quart i vàrem perdre fins al moment amb el que és considerat el millor equip de la lliga juntament amb Son Servera que segueix també imbatut.

El primer quart va ser clau per al desenvolupament del partit ja que l'equip va sortir molt descentrat i el parcial de 27-10 ho vàrem arrossegar, però un bon segon quart en defensa i ser una mica més agressives en atac ens va portar a retallar avantatges i arribar al intermedi 12 punts a baix i amb la possibilitat de competir el partit. Però un tercer quart ple de despropòsits va crear una diferència en el marcador ja insalvable.

De totes maneres 22 tirs lliures fallats i un 18 de 60 en tirs de dos ens deixa una lectura del que va ser el partit.

Aquesta setmana partit important contra Sa Indioteria a casa que hauríem tirar endavant si fem les coses bé així que noies anem a per elles.

Parcials: 27-10 9-14 24-10 23-10