1AM

Arriba la primera derrota de l'equip d'Autonòmica després de tres victòries consecutives (Son Servera, Llucmajor i Andratx respectivament) contra un dels favorits a guanyar el títol de la categoria aquesta temporada.

Un primer quart de tempteig i molt igualat fins al minut 6 on els nostres desplegaren un joc ràpid i vistos i una bona defensa així com estam acostumats darrerament. Tot segui hi va haver una reacció local apostant per el seu joc interior que va obrir el primer forat del partit. Parcial de 19-8.

El segon quart va seguir molt igualat, molt bones defenses i bones seleccions d'atac, molta concentració i intensitat que ens va dur poc a poc a retallar les diferències al marcador. A falta de 20 segons i 4 punts per davall, l'equip rival va voler aguantar la possessió de la pilota, i quan van decidir atacar es van trobar amb una defensa brillant que va acabar amb contraatac i només 2 punts per darrera dels bunyolins. Parcial de 14-23.

A la represa gairebé tot va canviar. L'atac es va embossar i conseqüentment la defensa va començar a dubtar i a crear espais que no solem deixar, i davant un equip del potencial del Bunyola no et pots permetre cometre aquets errors. Parcial de 25-11.

Ja amb el mal fet, una tímida reacció dels nostres que l'equip rival va saber pal·liar per a convertir-se el darrer quart en un intercanvi de cistelles que només afavoria als locals. Parcial de 15-13.

Al final només és un partit més que ens ha de servir per a cimentar el nostre joc i seguir lluitant com un equip, fins i tot més del que ho hem fet fins ara. Segueixo estant ben orgullós del nostre equip.

ANOTADORS: Abdòn Escanellas (3), Miquel Socias (26), Tomeu Mariano Caldés (7), Martí Vilanova (4), Julià Mir (4), Mariano Socias (2), Enol Fernández (8).