1AM

Tercera derrota consecutiva contra un equip de nivell i característiques similars a les nostres que ens va guanyar per petits detalls com per exemple l'encert en tirs lliures.

Un primer quart igualat, on va destacar més l'atac que la defensa acabant amb un igualidíssim parcial de 18-18.

Al segon quart es va mantenir la nostra defensa però l'atac va començar a funcionar molt millor, anotant amb més facilitat gràcies a bones defenses i bones transicions i a l'encert exterior. Parcial de 18-23.

A la represa l'atac es va embossar, i l'equip rival va mantenir la màquina al mateix ritme, cosa que ens perjudicà encaixant un parcial de 18-11.

Vam intentar no fugir del partit, però el cúmul de petites errades no ens va permetre lluitar, tot i que al final del partit vam acabar amb una espectacular esmaixada de Julià Mir (35 anys) que almanco ens va permetre partir a casa amb una rialla. Parcial de 20-17.

Un petit sotrac del qual segur ens anirem refent retornant a la bona dinàmica d'entrenaments. Ànims que estam dins el brou.

ANOTADORS: Miquel Socias (17), Tomeu Mariano Caldés (4), Martí Vilanova (16), Julià Mir (8), Mariano Socias (15), Enol Fernández (9).