lloseta

Tercer partit i tercera derrota del nostre equip Júnior Femení B. Aquesta vegada a la pista del Lloseta.

Tot i que les nostres jugadores van sortir amb ganes de plantar cara a l'equip llosetí la zona inicial plantada per l'equip local feia que pràcticament tots els nostres atacs acabessin en un tir exterior, no sent aquesta faceta la nostra millor virtut. Tal i com es pot apreciar en l'1 de 17 en tirs de 3 i el 11 de 46 en tirs de 2.

Això sumat als contraatacs de l'equip local després rebot defensiu va fer que la primera part acabés amb un ja complicat 38-19.

Després del descans els primers minuts, tot i tornar a intentar entrar nostre equip en el partit, els errors en atac van fer que finalment baixessin els braços abans d'hora i el marcador finalment reflectís un injust 83-38.

Cal seguir treballant ja que la dinàmica d'entrenaments està sent bona.

També cal destacar que d'aquest equip hi ha moltes jugadores en edat cadet.