IF

Segona derrota del nostre infantil femení. Veníem de la victòria de la setmana passada davant d'un equip del nostre nivell i ens tocava en aquesta, desplaçar-nos al Pollença, un altre equip que a priori també podíem vèncer i amb aquesta il·lusió de seguir millorant el nostre joc.

El primer quart tot i anotar la primera cistella, va ser dolentíssim en l'aspecte ofensiu (3 punts) cometent també excessives faltes.

La poca fluïdesa en atac, es devia al poc moviment de les jugadores per poder rebre la pilota, abusant del bot. Parcial de 9/3.

En el segon període, vam millorar alguna cosa en l'atac i en defensa estàvem una mica més atentes el que va propiciar diverses recuperacions de pilota en la nostra pressió a tota la pista que van donar l'oportunitat d'anotar de manera còmoda. Aconseguint guanyar el quart amb un 10/16 d'parcial i un empat a 19 al descans.

Després del mateix i amb un cinc teòricament fort, vam realitzar el pitjor quart del partit, amb poc sacrifici en la nostra defensa, innumerables pèrdues de pilota i moltes faltes innecessàries per ficar la mà i no defensar amb el cos. Les locals es portaven el quart i tornaven a controlar el marcador 11/6.

Amb cinc punts a sota, teníem l'esperança que les nostres en qualsevol moment milloressin la seva actitud a la pista i poguessin donar la volta al marcador, però per guanyar, cal creure en la victòria i treballar-la, cosa que les nostres jugadores no van demostrar a la pista, tornant a perdre el quart per 14/11 amb un resultat al final del partit de 44/36.

Acabam de començar la temporada, però aquestes derrotes per falta d'actitud a la pista, no poden tornar a succeir.

Havíem millorat en el tema de pèrdues de pilota i el dissabte vam tornar a cometre molts errors en aquest aspecte. Estem entrenant bé, ara només falta que això es vegi reflectit a la pista i que totes aportem el màxim en cada partit.
Diumenge que ve a Alcúdia i davant el Cide, podem demostrar-ho. Ànim !!