IF

Després de la contundent derrota a casa davant Pollença, aquesta setmana ens tocava anar a Capdepera a enfrontar-nos a l'Escolar, un equip molt semblant al nostre i al qual ens havíem ja enfrontat dues vegades en aquesta temporada, amb una victòria per a cada equip, amb 1 un sol punt de diferència en els dos partits. Per tant sabíem de la igualtat que hi havia.

En el primer quart vàrem estar bastant bé, intenses i movent bé la pilota. En defensa bastant agressives. Parcial de 17/15.

En el segon període tot va canviar i vàrem tirar tot el treball realitzat en el primer, deixant el partit molt complicat i donant molt mala imatge, amb actitud 0 i desapareixent de la pista en tots els sentits del joc. Parcial de 20/3.

Després del descans i encara seguíem sent irreconeixibles, milloràrem una mica en defensa, però estant molt desafortunades en atac. Parcial 16/9.

Al darrers quart ho vàrem intentar i es va veure una mica de millora, però el partit estava decidit Parcial de 16/16.  Final de partit 69/43.

Estam irreconeixibles, érem un equip valent i treballador i això ha desaparegut. Esper que ho recuperem el més aviat possible, almenys en els entrenaments estam començant a canviar.

Enhorabona a l'Escolar pel seu bon partit i la victòria.