JM

Segona victòria dels nostres juniors que van in crescendo després de perdre per només un punt la setmana passada contra La Salle.

Vam començar imprecisos en i a un nivell acceptable en defensa, fet que ens va permetre no sortir del partit aviat front a un equip molt jove i mol batallador amb moltes ganes de guanyar. Així va seguir el segon quart, que arribà al descans amb avantatge per als Pollencins 23-28.

A la represa els nostres van sortir al nivell que els correspon, pressionant bé, i atacant millor que als primers quarts, si més no, anotant més. Després de remuntar al tercer quart ens vam deixar endur al darrer, mantenint l'avantatge al marcador. Per acabar amb el resultat de 62-54.

PARCIALS: 10-14//13-14//25-11//14-15

ANOTADORS: Rafel Pascual (5), Jaume Pons (3), Juan Pablo Márquez (6), Josep Sánchez (16), Adrián Villamayor (10), Manu Martínez (18)