JMA

Partit intermitent dels nostres on els petits detalls van decantar la victoria cap al bàndol contrari.

Un primer quart vistós amb molta igualtat, possant tota la carn a la graella va ser el millor de tot el partit dels nostres (parcial de 12-12).

Al segon quart els nostres podrien haver sentenciat d'inici, pero a base de feina i carregar el joc interior els que van senteciar van ser els contraris. Parcial de 8-17.

La resta del partit va ser un voler i no poder on molt bones accions per part nostra no es van convertir en cistella, fet que ens va dur a la desconfiança perdent tot l'ordre defensiu que be van saber aprofitar els rivals. Un parcial de 14-19 i un de 8-10 van ser suficients per tancar el partit.