IM

Dissabte jugàrem un partit força interessant contra un equip que ens ho posà molt més difícil del que reflexa el marcador.

Els parcials foren 14/8, 31/4, arribant al descans amb un 45-12.

La segona part fou una mica més igualada aconseguint l'equip inquer endur-se el tercer parcial amb un 8-12 però les ganes del nostres jugadors i sobretot la seva concentració feu que el darrer quart acabàs amb el definitiu 17/4.

Fou un partit dificil no per la superioritat dels nostres jugadors sinó per què intentarem jugar amb unes normes en atac que encara els hi costa seguir acostumats a defensar tota la pista,contratac i cistella fàcil i sense oposició.

Aquestes normes feien que els nostre equip perdés moltes vegades la pilota cercant la millor opció i sobretot ens ha de servir per a créixer com a equip.

Els anotadors foren: Joan (23) Luis (2) Toni (6) Julià (6) Joan Albert (6) Roberto (11) Manu (12) Victor (2) Adrià (2)