MFB

Tercera victòria del Mini B que jugava a casa contra el CB Andratx.

Les nostres nines han sortit des del primer segon amb moltes ganes, cosa que ha fet que durant tot el partit anéssim per davant.

La primera part ha estat molt bona tant en defensa: robant pilotes, línia de pase, tacant rebots... com en atac, un atac fluït, intentant jugar amb espais i molt bé l'1x1. Però, cal dir que seguim cometent erros que a hores d'ara ja no hauríem de cometre.

Pel que respecte a la segona part, ha estat un poc caòtica. Hem sortit del descans molt tranquil•les i relaxades sense saber que fer amb atac ni en defensa ja que l'equip rival que ha sortit amb més ganes que noltros. Aquest canvi d'actitud de les jugadores de l'Andratx, han fet que ens retallessin l'avantatge al marcador. Sens dubte les alcudienques han notat aquest canvi i han intentat posar-se al mateix nivell d'intensitat.

En definitiva, la valoració del partit és bastant positiva perquè es comences a veure petits detalls, no obstant i com sempre dic, ens queda molt de camí a fer!!!