CFSegona derrota aquesta vegada a la pista del Zona 5, un equip que ens va sorprendre amb una zona 1-3-1 que ens va fer molt de mal als dos primer quarts on l'equip manacorí s'aprofità de les nostres errades i amb fàcils contratacs se n'anà al marcador ja des del primer quart.

Els parcials foren en el dos primer quarts 16-9 i 18-6 arribant al descans amb un 34-15.

Després del descans les nostres jugadores aconseguiren ficar-se al partit, evitant aquelles perdues innecesaries i sobretot posant molta més intensitat cosa que feu que els dos darrers quarts fossin molt més igualats i sobretot les nostres sensacions quedant 18-15 al tercer i sobretot aconseguint guanyar el darrer 12-13.

ENS QUEDA MOLTA FEINA A FER, PERÒ NOMÉS AMB FEINA I ESFORÇ ELS RESULTATS ARRIBARAN