CFDesprés de cinc jornades arriba un partit on es veu el creixement de les nostres jugadores com a equip i sobretot a nivell individual, malgrat la derrota aquest vegada per cinc punts aquest partit ens serví per recuperar un poc d'autoestima i sobretot per a convencer-nos que aquesta també és la nostra lliga.

Vàrem començar amb un primer quart molt encertades i sorprenent amb una defensa molt intensa i aconseguint encistellant 20 punts acabant el quart 20-14, el segon quart fou el més fluix pel nostre equip aconseguint només 1 punt cosa que aprofità l'equip esporlerí per arribar al descans igualats al marcador 21-21.

El tercer i quart periode foren molt igualats, el nostre equip competí pero la victòria es tornar anar per l'equip visitant.

Destacar les desafortunades lessions de na Neus i na Gabriela que esperam que tenguin una rapida recuperació.