CFI el dimarts arribà, les nostres jugadores aconseguiren la primera victòria, molt lluitada però merescuda més que mai davant un rival que mai baixà els braços.

Els periodes foren molt igualats 13-13 i 18-11 arribant al descans 31-24 després dels dos darrers minuts on les nostres aconseguiren amb una forta defensa robar la pilota i encistellar amb facilitat.

Els tercer periode fou per l'equip palmesà 10-15 que s'aprofita del nostre nerviosisme i aconseguí apropar-se al marcador per començar el darrer periode molt igualats fins als darrers minuts on el nervis i les ganes d'aconseguir la primera victoria s'aliniaren de part del nostre equip i un dos+u aconseguit per na Victòria ens donà la primera que esper de moltes més aquesta temporada.