CFDiumenge dematí es jugà un partit molt interessant a Alcúdia on s'enfrontaven dos equips amb caracteristiques molt similars. Pper una banda les nostres jugadores que veníem de tres partits on a la fi competíem i deixant bones sensacions i per l'altra l'equip pobler que necessitava aconseguir la seva primera victòria de la temporada.

El partit fou molt igualat i només es decidí per un dolent primer quart del nostre equip que no aconseguí recuperar. Els parcials foren 7-17 i 11-16 arrribant al descans amb un 32-48 molt dur pel nostre equip.

Després del descans la igualtat tornar al partit acabant els dos darrers periodes amb un 14-15 i un definitiu 18-10 que deixà el marcador final a 50-58 i sobretot deixant a l' equip molt tocat.

Les claus foren el desencert des del llançament exterior i les cistelles facils de l'equip pobler sobretot en transició que va fer impossible la remuntada final.