IFTercer partit de les nostres infantils i primera victòria en aquest trofeu Consell de Mallorca.

Les nostres després dels dos primers partits davant els millors equips de categoria i que es troben a un altre nivell, tenien ganes de reivindicar-se davant l'equip del Pla, un equip que és de la nostra lliga i amb el qual havíem de competir per la victòria.

Les nostres ho varen entendre així i varen sortir a la pista amb moltes ganes, tot i que durant el primer quart estaren bastant desafortunades en atac, amb molta precipitació i pèrdues de pilota en la sortida després de pilota recuperada, el que ens portava al segon quart amb un resultat de 11/13.

En el segon acte, les coses varen millorar, principalment en atac, aconseguint remuntar el marcador i deixant bones sensacions per a la segona part del partit. (Parcial de 18/12. Al descans 29-25).

L'inici del tercer quart va ser espectacular, amb una gran defensa, aconseguint recuperacions de pilota en la pressió i podent córrer. Parcial de 19/7.

Durant els primers minuts del últims quart continuàrem igual però ens vàrem veure guanyadors massa aviat, tenint una baixada en la concentració, deixant al Pla que es recuperés i arribant a posar-se a 6 punts a falta de 2 minuts. Al final vam saber refer-nos i deixar una gran victòria que ens donarà confiança per seguir creixent. Parcial de 11/17. Final de partit 59-49.

Enhorabona per l'esforç i la victòria molt treballada.