IFSegona victòria de les infantils a la lliga.

Els dos equips varen sortir amb molta precipitació a la pista, les nostres en aquest primer quart varen estar molt espesses, amb infinitat de pèrdues de pilota i molt poca fluïdesa en atac i moltes distraccions en la defensa 1x1. Parcial favorable de 13/7.

En el segon període, va continuar la mateixa tònica, molta igualtat i poca fluïdesa, volent entrar a la primer passada a cistella, el que produïa mals tirs i pèrdues de pilota. Parcial de 14/10.

Després del descans vàrem poder veure el millors minuts de l'equip, molt agressives en defensa i jugant amb molta més calma en atac, com a resultat un parcial de 19/5 que encarrilava la victòria per les nostres.

En l'últim període vàrem continuar jugant bé, sense por a intentar coses que vàrem treballar durant la setmana. Parcial de 16/10.

Victòria important per a la moral de l'equip i per seguir treballant per poder guanyar algun partit contra equips que estan més amunt en la classificació.

En el positiu, destacar que totes les jugadores varen anotar algun punt en el partit, cosa que no s'havia aconseguit fins al moment i també la millora en el percentatge des de la línia de tirs lliures.