IFMolt bon partit de les nostres jugadores contra un equip molt lluitador com és el Binissalem.

Ens enfrontàvem a un dels pocs equips que havíem guanyat aquesta temporada i volíem tornar a fer-ho i demostrar que seguim creixent com a jugadores.

El partit es va iniciar amb molta igualtat, gràcies a la bona defensa de les locals que ens creaven molts problemes en la sortida de fons. Com a resultat, diverses pèrdues de pilota i cistelles fàcils del Binissalem. Parcial de 11 a 11.

En el segon període vàrem sortir forts amb un 0/6 de parcial, començàvem a sortir bé de la pressió i a ser més dures en defensa, començant a crear problemes a les locals. Parcial de 10/15.

Després del descans, vàrem fer el millor quart en defensa i en atac, aconseguint ofegar la sortida de la pilota del rival i vàrem començar a jugar sense por i amb velocitat. Parcial de 7 a 18.

A falta de 10 minuts per finalitzar el partit, només faltava rematar la victòria, i així ho vàrem fer, sense baixar la intensitat en defensa i circulant bé la pilota en atac. Parcial de 4 a 13. Final de partit 32-57.

Ja queda poc per finalitzar aquesta fase, en què ens hem trobat equips molt forts i amb un any més que les nostres jugadores, sofrint derrotes dures però que ens mostren el camí que cal seguir. Sabíem que seria dur, però hem treballat molt. Uns dies millor que altres, però cal seguir si volem aconseguir l'any que ve estar a l'altura de les millors.

Potser vos exigeixo molt, però és l'única manera de que em doneu una mica més, i crec sincerament, que podeu donar més. Estic segur que ho aconseguireu, sigui amb l'entrenador que sigui.

Per aconseguir resultats, cal estar units i creure en el que feim.

Ànim i seguirà esforçant-se fins a l'últim entrenament de la temporada.