IMGran remontada i victòria dins la pista del Campos. El partit va començar com els partits anteriors amb una mala concentració, pèrdues de pilota i moltes entrades fallades i així en acabar el primer periode el marcador marcava el resultat de 21-3.

Amb una bona xerrada al descans, els nins pereixien, ara sí, més concentrats i assumint que el partit encara no havia acabat. Varen canviar el xip, no eren els mateixos i ens vam anar al descans amb el resultat de 33-23. Havien fet el més difícil, entrar en el partit, però encara hi havia una diferència de 10.

Duguérem el partit al nostre joc: una defensa agressiva en tot el camp i intentar robar i així fer contraatacs i ho varem aconseguir. El resultat del tercer periode va ser de 11-12, però jugant molt bé, i arribà el quart periode amb una diferencia de 9, podía pasar de tot, els nins més concentrats que mai. A falta de 1'25, en Manu es tira un tir de 6'75 i el fica, al contrari del rival, que el falla. Collim el rebot i aguantam el tens que falta, en Dani R. entra a cistella i li fan falta i en fica 1 de dos tirs lliures. el temps s'acaba i la diferència es de +4 a favor nostre, cosa que el nins van celebrar. És una victòria molt merescuda.

Ah! m'agradaria donar l'enhorabona als dos minis en Dani Ruiz i en Dani Santiago per la seva gran ajuda...

PARCIALS: 21-3 12-20 11-12 8-21