IMDesprés de una bona excursió a Santanyí, victòria dels infantils.

El partit va començar amb una bona dinámica, diferent dels dos partits anteriors. Amb una bona defensa individual a tota pista, que el contrari no podía passar del seu camp.

Els nins a diferència d'altres partits, varen surtir a aquest amb bona concentració, principalment en el 1r periode que va acabar amb el resultat de 7-16, però en el 2n periode vàrem fer alguns canvis i l'equip va anar un poc a baix i el resultat va ser de 13-6. Al descans el resultat era de 20-22.

Després del descans el partit va ser el mateix del primer quart, amb una bona defensa, recuperaciones de pilotes, passades ben fets i contraatcs acabats en cistella.

En aquest partit vull destacar l'encert desde la línia de tirs lliures 9/12, així hauria de ser a cada partit i no baixar el cap quan les coses van malament.

No em vull olvidar de donar les gràcies als minis que ens ajuden cada dissabte.