IMGran victoria dels infantils dins la nostra canxa en un partit que va començar amb una bona defensa dels dos equips.

Els nostres jugadors entraren concentrats a la pista, sabien que no podien baixar els braços ni un sol moment i així ho varen fer i el primer periode va ser de 16-14.

En canvi en el segon periode els nins no entraren tan concentrats i es va notar, ja que perdíem moltes pilotes i ens feien clars contraatacs, i no vàrem saber rectificar-ho i el marcador va ser de 8-17. Ens n'anàrem al descans amb un marcador de 24-31.

Després d'una bona xerrada al descans, el tercer quart acabà amb un 16-12 i ens acostàrem fins només perdre de 3.

En el 4t periode els nins tornaren a estar concentrats i tenien asumit que si lluitaven i jugaven bé el partit seria nostre i això vàrem fer, i quan estàvem remuntant en Manu es va lesionar, i entre tots vàrem treure el partit cap endevant i aconseguir un victòria molt merescuda.

Vull donar les gràcies als minis que en cada partit s'esforcen per ajudar-nos.