IMDerrota dels infantils contra el primer classificat. Bon partit dels nostres nins, ja que dins el seu camp varem perdre de 16 punts.

El partit va començar amb una bona defensa, ja que els contraris eres grans i tenien una bona tècnica per entrar a cistella i ens collien molts rebots, el resultat del descans va ser de 31-37.

En el tercer quart els nins varen sortir a pista convençuts que es podría remontar ja que la diferència de punts només era de 6. Es posaren les piles i començaren a robar pilotes i a fer contraatacs. Al final d'aquest periode el resultat era de 48-53.

En el darrer periode vàrem presionar i ens vàrem posar a 2 punts, però el cansansi acumulat durant el partit ens va perjudicar bastant. El Capdepera va començar a fer faltes, cosa que a nosaltres no ens va molt bé, ja que en la línia de tirs lliures estam en un 30% d'encert.