IMBon partit dins Capdepera. El resultat no reflexa el treball fet en aquest partit, com cada partit ens va sobrar un periode.

El partit va començar amb els nins concentrats: amb una bona defensa i encaIxant bones cistelles, moVent molt bé la pilota, el resultat del primer periode va ser de 17-19.

El segon periode va ser 20-14, en aquest vàrem perdre uns parell de pilotes i el rival va saber aprofitar aquestes pèrdues per fer contraatacs fàcils. El resultat en el descans era de 37-33.

En el descans una bona xerrada i els ànims donats als al·lots, va ajudar a començar el 3r quart així com jugàrem el primer, el resultat va ser de 18-17.

Com ens pasa a cada partit, tenim una part dolenta, em pensava que en aquest partit no existía aquesta part, però vaig pensar malament. El resultat d'aquest periode va ser de 19-8.

M'agradaria afegir que l'entrenador rival va ser molt mal educat ja que a cada jugada protestava a l'àrbitre i els nostres nins estaven més pendents d'éll que no del joc. Els jugadors de Capdepera, com l'entrenador, a cada falta es queixaven.