IMGran partit dels infantils dins la pista del Binissalem. Darrer partit de la temporada, on es va veure tot el treball realitzat durant tot l'any. Un partit complet de principi a final. Amb una gran concentració i moltes ganes de guanyar. Així és com hauríem d'haver jugat tota la temporada.

La intensitat dels dos equips al principi era molt gran, amb una bona defensa i contraatacs ràpids. La majoria de cistelles dels dos equips eren de segones oportunitats. El parcial del primer periode va ser de 21-16.

Començà el segon periode, més del mateix i el resultat va ser de 14-20. El resultat en el descans era de 35-36.

Després de una bona xerrada, i els nins amb ganes de guanyar el darrer partit, amb una concentració del 100%, varen començar a resoldre el partit i a jugar a BÀSQUET, simplement amb això, demostrant el que hem fet aquesta temporada, vàrem guanyar el partit...

PARCIALS: 21-16 14-20 12-16 6-28

ESTADÍSTICA:
Tirs de 1 -> 15/30
Tirs de 2 -> 30/73
Tirs de 3 -> 2/7
Balons perduts -> 16
Nins us vull donar l'enhorabona d'aquesta temporada que ja ha arribat al seu final, he passat molt gust d'entrenar-vos, estic orgullós de vosaltres i a seguir així ens els entrenaments, amb un gran entusiasme. Tot i que no ha estat una temporada fàcil l'hem duita endevant i treient bons resultats d'ella.

Però crec que ens ho hem pasat molt bé.

Bé, qualque partit, alguna rabieta, però no passa res ⯑

AAAAH donar les gràcies als minis que ens han ajudat molts de partits d'aquesta temporada. GRÀCIEES!

Ànims equip a seguir treballant l'any que ve igual o més...

UN, DOS, TRES... EQUIIIP!!