2AMAAquest divendres vàrem jugar el segon partit de la present temporada, després d'haver arrancat amb una derrota, també com a locals, per només 2 punts contra el Son Servera. Aquesta vegada ens van visitar els veïnats de Pollença, que, després d'alguns anys, han fet un equip sènior masculí.

El partit va començar amb un ritme molt alt, proposat pel jove equip del Pollença, que, tot i dominar clarament el ritme del partit, no aconseguien reflexar-ho en el marcador (minut 5; 6 - 9). A partir d'aquí vàrem anar ajustant la nostra defensa a la fi d'evitar cistelles fàcils, que era el que havien fet en els primers minuts. Això, juntament amb bones lectures en atac va resultar un parcial de 14 - 2 en 5 minuts, deixant el marcador al final del primer quart en un clar 20 - 11.

En el segon quart, els dos equips anàvem alternant cistelles; clarament els atacs s'imposaven a les defenses. Un marcador parcial de 20 - 17 en aquests segons 10 minuts va deixar el marcador al descans amb un clar 40 - 28 al nostre favor.

Un triple per començar el tercer quart ens donava la nostra màxima avantatge (43 - 28); La tranquil•litat ens va durar 2 minuts, ja que 3 cistelles consecutives d'en Martí Vilanova tornava a deixar la diferència per davall dels psicològics 10 punts (43 - 34). D'aquí al final d'aquest quart la diferència es mantenia al voltant dels 10 punts. Només un triple de n'August en el darrer segon del quart va deixar el marcador parcial en empat a 15 punts i amb una clara avantatge de 12 punts (55-43) per afrontar el darrer quart de partit.

En els primers 6 minuts del darrer quart es va continuar amb la mateixa dinàmica del tercer quart; la diferència es movia entre els 11 i els 13 punts. Quan ja pareixia que el partit estava del tot encarrilat, un parcial de 0 a 7 en menys de 2 minuts, amb un 2+1 després d'una pèrdua infantil per part nostra, va tornar a ficar al Pollença amb possibilitats de victòria (62 - 56 amb més de 2 minuts per jugar). L'alta intensitat defensiva dels de Pollença i les nostres poques idees en atac exigien la màxima concentració per poder afrontar els 2 darrers minuts de partit. Dos tirs lliures d'en Toni Sureda i una cistella al darrer segon de possessió d'en Cuevas varen sentenciar el partit (66 - 56) a falta de poc més d'1 minut per arribar al final del partit. El resultat final va ser de 68 - 59.

Donar l'enhorabona a l'equip per la primera victòria de la temporada. El que ens queda clar és que hem de seguir treballant per millorar moltes coses, sobretot el nostre estat físic, ja que arribam fusos als minuts finals.

Parcials: 20 – 11 // 20 – 17 // 15 – 15 // 13 – 16.