2AMAEl divendres ens vàrem desplaçar fins Llucmajor per a jugar el nostre primer partit com a visitants d'aquesta temporada.

El partit va començar com la majoria dels partits que jugam contra equips amb la majoria dels jugadors per davall dels 25 anys, és a dir, amb un ritme molt alt tant en defensa com en atac. Els primers 5 minuts, tot i l'empat a 8 punts, afavorien clarament a l'interés de l'equip local, ja que noltros no ens trobàvem còmodes en atac estàtic ni sabíem com aturar les seves fàcils penetracions fruit de la seva superioritat física en l'1x1. D'aquí fins al final dels 10 primers minuts vàrem aconseguir treure moltes faltes de tir, algo positiu si tens un percentatge mínimament correcte, cosa que no va passar en tot el partit (3 de 11 tirs lliures en aquest quart). Mentrestant, en defensa continuàvem deixant massa forats. Tot i això, el marcador seguia estant molt ajustat (15 - 13).

El canvi de quart no ens va caure massa bé; Tant és així que els joves jugadors del Llucmajor ens varen endosar un parcial de 16 - 6 en menys de 7 minuts, deixant el marcador en un preocupant 31 - 19 en contra. Tanta sort que vàrem sabre capgirar la dinàmica, sobretot arriscant més en defensa (ara ja defensa zonal); En poc més de 3 minuts que quedaven per arribar al descans vàrem aconseguir igualar el marcador a 33 punts després d'un molt bon parcial a favor de 2 - 12.

Cinbc punts en els dos primers atacs del tercer quart ens varen donar confiança a l'hora d'encarar la reanudació del partit. Els de Llucmajor també es varen posar en defensa zonal, cosa que en principi no ens hauria de generar massa complicacions. Ara bé, durant tot el tercer quart vàrem alternar bones circulacions de pilota amb les conseqüents cistelles fàcils amb molts de tirs exteriors precipitats que no acabaven en cistella. Mentrestant, en defensa també alternàvem minuts de molta concentració amb minuts on ens ficaven vàries cistelles consecutives. Amb tot això, el marcador al minut 30 reflexava un apretat 44 - 47 a favor nostre.

Tot i tornar a començar amb dues cistelles consecutives (44 - 51), dos triples consecutius (+ 1 tir lliure) del seu capità Llompart igualaven el marcador a 51 punts, quedant poc més de 6 minuts per jugar. Aquesta vegada sí que vàrem sabre jugar millor els darrers minuts de partit; un parcial de 2 - 15 va deixar el marcador final amb la màxima avantatge de tot el partit (53 - 66). El marcador final no reflexa el que vàrem haver de treballar per a poder aconseguir sa victòria.

Destacar el partidàs en atac de'n Toni Sureda, que tot i no estar molt fi amb els tirs lliures (2 de 11) va aconseguir 20 punts. Enhorabona equip!!! El pròxim partit el jugam entre setmana el pròxim dimarts 17/10/2015 a Alcúdia contra un Felanitx molt competitiu.

Parcials: 15 – 13 // 18 – 20 // 11 – 14 // 09 – 19.

Anotadors: August Valero 5 punts (1 de 4 tirs lliures); José Cuevas 4 punts (2 de 3 tirs lliures); Pep Vicenç 0 punts (0 de 4 tirs lliures); Juan Crespí 18 punts (2 triples i 4 de 5 tirs lliures); Toni Sureda 20 punts (2 de 11 tirs lliures); Pere Cladera 12 punts (4 de 10 tirs lliures); Christian Ochogavía 7 punts (3 de 5 tirs lliures); Biel Guardiola 0 punts.