2AMAAhir dimarts vàrem jugar el partit aplaçat del divendres passat contra un Felanitx amb un perfil d'equip parescut al nostre.

Sabíem que sí volíem tenir opcions de victòria havíem de posar almenys la mateixa intensitat que posen ells als seus partits.

En els primers 7 minuts de partit els dos equips teníem molts problemes per anotar, a vegades fallant cistelles relativament fàcils. Tant és així que el marcador en el minut 7 era d'un pobre 6 - 5 a favor nostre. També s'ha de dir que cap dels dos equips deixàvem anotar amb facilitat, fruit d'això molts dels atacs acabaven a la línia de tirs lliures. Al final dels 10 primers minuts el marcador reflexava un igualat 11 - 12.

La tònica va continuar en el segon quart, on ens costava més del que és habitual ficar cistelles. Com a aspecte negatiu hem de dir que vàrem passar del 22 - 18 a favor nostre al minut 17 al 22 - 25 del descans.

En el tercer quart vàrem tardar 6 minuts a ficar la primera cistella en forma de triple per part de n'August, molt actiu durant tot el partit. Quan pareixia que havíem canviat la dinàmica anotadora amb 3 cistelles quasi consecutives (30 - 31 en el minut 27), un parcial en contra de 0 a 9 en poc més de 2 minuts ens allunyava fins a 10 punts dels de Felanitx. 3 tirs lliures anotats pes nostre center Pere Cladera varen deixar el marcador al minut 30 en un preocupant 33 - 40.

En el darrer quart vàrem tenir l'encert que no havíem tengut en tot el partit; 3 triples anotats i 2 tirs de mitja distància ens varen ajudar a guanyar un partit que se'ns havia posat molt complicat. Dir que en els darrers minuts vàrem sabre circular la pilota fins que trobar la millor opció de llançament. El marcador final va ser de 52 - 48. Donar l'enhorabona per la feina de tot l'equip.

Vos esperam aquest divendres al pavelló d'Alcúdia, on, després de la presentació de tots els equips del club jugarem un partit important contra l'equip del Sa Pobla.

Parcials: 11 – 12 // 11 – 13 // 11 – 15 // 19 – 8.

Anotadors: August Valero 16 punts (1 triple i 4 de 8 tirs lliures); José Cuevas 6 punts (1 triple i 3 de 4 tirs lliures); Pep Vicenç 2 punts; Juan Crespí 8 punts (1 triple i 1 de 2 tirs lliures); Toni Sureda 8 punts (4 de 6 tirs lliures); Christian Ochogavía 3 punts (1 triple); Pere Cladera 5 punts (3 de 4 tirs lliures); Bernat Cifre 4 punts; Biel Guardiola.