2AMAPartit transcendental en el camp del Son Servera per a la lluita pel primer lloc de la primera fase de la lliga 2ª Autonòmica grup B. Alguns canvis en el 5 inicial a causa de les molèsties de Joan Crespi i l'absència de Christian Ochogavia.

El primer quart del partit va ser de domini del nostre equip gràcies a l'encert de jugadors amb gran fiabilitat en el tir com són en Toni Sureda, Pere Cladera i August Valero, i les bones decisions de Jose Cuevas en la tria de les jugades, deixant un marcador en un favorable de 13-16 al nostre favor.

El segon quart, en canvi, se'ns va ennuegar una mica l'encert, fent que el parcial d´aquest quart acabés amb un desfavorable 17-9, res que no sàpiga solucionar un equip com el nostre, la falta d'encert en tirs de camp va ser el principal artífex d'aquest desavantatge, deixant un marcador de 30-25 i donant esperances a l´equip contrari de guanyar el partit.

En el segon període del partit es va optar per sortir amb una defensa en zona 2-3 que recaptar bons resultats, a més l'encert en el la mobilitat de la pilota adalt va fer que amb un marcador de 39-36, Bernat Cifre, fiqués un triple que empatava el partit a falta de pocs minuts del final del quart i; en el següent atac una entrada a cistella de Joan Crespi va forçar una falta per llançar 2 tirs lliures i anotar-los, deixant el quart i el partit encaminat cap a la victòria.

A l'últim temps vàrem aconseguir un parcial molt favorable, no sense abans haver-hi una mica d'emoció. Amb el marcador 44-44 Bernat Cifre ficà un triple per avançar-nos al marcador; Pep Vicençs va augmentar l'avantatge amb una cistella propera després d'un bon moviment i en Jordi Uria demostrà la seva qualitat amb un triple i una bona penetració que deixà el 46-54 en el marcador a falta de poc menys de 2 minuts. En Cuevas va demanar temps mort per donar les instruccions pertinents i centrar-nos en lo que ens convenia per acabar bé el partit, és a dir, possessions llargues i evitar pèrdues de pilota. Es reprèn el joc i feim just el contrari del que havíem dit, com si volguéssim posar una mica d'emoció al partit tiram directament la pilota fora en una mala decisió, després d'haver passat només 1 segon de possessió. Res al que no estiguem acostumats ja; en els darrers minuts, la falta d´experiència en l´equip del Son Servera feren que el partit acabàs inclinant-se al nostre favor.

Marcador final del partit 50-58 i LIDERS DE GRUP.

Anotadors: Augusto Valero (16 punts) Jose Cuevas (-) Pep Vicençs (4) Jordi Uria (5) Joan Crespi (7) Toni Sureda (9) Pere Cladera (8) Bernat Cifre (9) Biel Guardiola (-).